Hirdetés

Assassin's Creed 3 - Itt a Hidden Secrets DLC

|

Season Pass tulajok már kutakodhatnak, a többieknek várniuk kell egy keveset.

Hirdetés

Megérkezett az első Assassin's Creed 3 DLC, ami a Hidden Secrets nevet kapta a keresztségben. A nagyjából egy órányi extra tartalom egyelőre csak a Season Pass tulajok számára él, a többieknek várniuk kell december 11-ig, PS3 esetében december 13-ig. A cuccos jön Wii U-ra is, de még nem tudni pontosan mikor.

A Hidden Secrets három új misszióval gazdagítja a játékot, valamint akad két egyjátékos ruházat is, a Captain of the Aquila, és a Colonial Assassin. A három küldetés neve - ha esetleg valaki nem találná őket - a következő: Lost mayan Ruins, Ghost War és Dangerous Secrets. Az új Assassin's Creed 3  DLC megvásárlói két multis karakterrel is gazdagodnak, név szerint a Sharpshooter, és a Redcoat válik elérhetővé. Aki komolyan gondolja az Assassinosdit annak amúgy érdemes elgondolkodni a Season Pass megvásárlásán, hiszen összességében 25% kedvezményben részesülhet általa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)