Hirdetés

Assassin's Creed 3 - Nagyobb, hosszabb, még ebben az évben

|

A sorozat meghatározó epizódja lesz az Assassin's Creed 3 a Ubisoft első emberének állítása szerint.

Hirdetés

Nem titok, hogy a tavaly novemberben megjelent Revelations volt hivatott véglegesen lezárni Ezio kalandjait, Desmondra viszont még vár egy utolsó küldetés, mielőtt nyugdíjazná a Ubisoft. 



Roppant valószínű, hogy az Assassin's Creed 3 lesz a sorozat utolsó darabja, ami a jelenlegi konzolgeneráció tagjain tiszteletét teszi, hiszen Yves Guillemot már hónapokkal ezelőtt megerősítette, hogy szakítanak az "évente egy új AC"-elvvel. Desmond búcsúja éppen ezért grandiózus lezárása lesz a trilógiának 2012 vége felé, ami mind tartalom, mind látvány, mind játékidő tekintetében felül fogja múlni elődeit.



A legnagyobb európai kiadó első számú franchise-ává avanzsált Assassin's Creed széria nem kevés büszkeséggel tölti el Guillemot urat, aki örül, hogy nem fáradtak bele a rajongók az évenként érkező epizódokba, hanem még nőtt is az étvágyuk. A Ubisoft távlati céljai továbbra sem változtak, erős konkurenciát teremteni az EA és Activision-féle óriásoknak (Guillemot szerint ezt már elérték), valamint a szakma legnagyobb tehetségeinek közreműködésével olyan minőségi játékokat fejleszteni és kiadni, amelyek előbb-utóbb az élre katapultálják.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)