Hirdetés

Assassin's Creed 4: Black Flag - új DLC és a Season Pass részletei

|

A Ubisoft lerántotta a leplet az Assassin's Creed 4: Black Flag megjelenés utáni letölthető tartalmakról, amikhez egy Season Pass-t és a Freedom Cry DLC-t is hozzácsapta.

Hirdetés

Az Assassin's Creed 4: Black Flag letölthető tartalmai még több egyjátékos küldetést fognak tartalmazni, csak a Freedom Cry DLC összesen 9 új misszióval kecsegtet, amiben Edward Kenway első tisztjének, Adewale bőrébe bújhatunk.

Az alább felsorolt DLC-k mindegyike még 2014 márciusa előtt meg fog jelenni PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra.

A Season Pass a megjelenés napjától lesz megvásárolható és a következő letölthető tartalmakat kapjuk meg vele:

  • Freedom Cry: A rabszolgaként felnőtt Adewale a Jackdaw kalózhajón talál rá a szabadságra Edward Kenway kapitány helyetteseként. 15 év múltán Adewale-ből képzett orgyilkos válik és hajótörést szenved Saint-Domingue partjain fegyver és legénység nélkül. Kalandjai pedig csak itt kezdődnek. (több, mint 3 órás játékidő garantált)

  • The Exclusive Kraken Ship Pack: Ez a pakk további személyre szabási lehetőségeket ad a Jackdaw hajóhoz. Csak Season Pass tulajdonosoknak.

  • További egyjátékos küldetések, fegyverek, karakter-kinézetek és gyűjthető tárgyak.

  • Még több multiplayer tartalom, új feloldható karakterekkel.

Ha a Season Pass-t vesszük meg 20%-ot spórolhatunk meg, ha pedig előrendeljük a Uplay Digital Deluxe Editiont a Uplay Shopból, további 5%-os kedvezményben részesülünk.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag november 1-jén jelenik meg Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, november 22-én pedig PC-re, Wii U-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)