Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - ilyen lesz PS4-en

|

A kalózkodásra kiélezett Assassin's Creed 4: Black Flag a jelenlegi generációs platformok mellett PlayStation 4-re is érkezik. Hogy milyen is lesz?

Hirdetés

Az Assassin’s Creed 4 bejelentése óta tudjuk, hogy ez lesz a széria első olyan tagja, amely szoros barátságot köt a következő generációs konzolokkal és egyfajta vadhajtásként a kalózkodásra helyezi a hangsúlyt.

Edward Kenway, az asszaszinkalóz bőrébe bújva az Assassin’s Creed III egyik legjobban kedvelt eleme, a hajózás vár ránk, mi több, központi elemmé lép elő, ahol saját lélekvesztőnk sorsát egyengethetjük. A szárazföldi küldetéseknek is igen nagy szerepe lesz, a nyitott világban újra előtérbe kerül a lopakodás, ígéretet kaptunk a többjátékos módra és ugyan ki ne szeretne együtt lopni, csalni és rabolni a hírhedt Feketeszakállal?

Az újdonságok sorát az Assassin’s Creed IV: Black Flag előzetesünkben (és a 2013/03-as GameStar magazinban) taglaltuk, a mai, fejlesztők által kiadott videó azonban a PlayStation 4-es kiadásra helyezi a hangsúlyt, amiről egyelőre keveset tudtunk meg idáig. A két perces mozgóképben több készítő is felszólal, de sokkal fontosabbak a hangjuk alatt lejátszott gameplay-felvételek, amik a Ubisoft állítása alapján a PS4-es verzióból származnak.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag november elsején érkezik PC-re, X360-ra, PS3-ra és Wii U-ra, de a PlayStation 4-es megjelenésről még nem tudunk biztosat mondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)