Hirdetés

Assassin's Creed 4 bejelentés közeleg?

|

Összehívta a sajtó munkatársait a Ubisoft, hogy megossza velük az Assassin's Creed következő felvonásával kapcsolatos tudnivalókat.

Hirdetés

Azt ugyanis nem tartom életszerűnek, hogy egy nyamvadt DLC miatt csapna a Ubisoft ekkora felhajtást. Február 27-re szól a meghívó, s bár vélhetően valamiféle online embargó is vonatkozni fog az ott elhangzottakra és látottakra, nyakamat tenném rá, hogy már aznap megkezdődik az információk kiszivárogtatása.



Függetlenül attól, hogy esetleg mégiscsak egy tartalmi bővítés, vagy valóban a következő teljes értékű Assassin's Creed - akár Brazíliában játszódik, akár nem - leleplezésének lehetünk majd tanúi, a GameStar első kézből hozza el nektek a híreket.



Mindazonáltal, ha fogadnom kellene, akkor egy új epizódra tenném a pénzem, hiszen maga Yves Guillemot, a Ubisoft első embere árulta el a közelmúltban, hogy a 2013. április 1-től 2014. március 31-ig tartó pénzügyi év során érkezik a következő Assassin's Creed új hőssel, egy másik fejlesztőcsapattól. Még akkor is majd' egy év telik el addig, míg végre a kezeink közé kaparinthatjuk, ha a csillagok állása nekünk kedvez, ám a várakozás kínját enyhíthetjük az Assassin's Creed 3 apránként adagolt The Tyranny of King Washington című minikampányával, melynek első epizódja már elérhető.

Szerintetek az Assassin's Creed 4-et leplezi le a Ubisoft, vagy mindössze egy DLC-vel szúrja ki a szemünket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)