Hirdetés

Assassin's Creed - újgenerációs konzolokra is érkeznek a klasszikus részek

|

Az Assassin's Creed rajongói szerint a sorozat legjobb darabjai az Ezio-féle részek. A Ubisoft úgy döntött, elhozza a játékokat PS4-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés

Az Assassin's Creed-sorozat legjobb részei a többség szerint az ACII-Brotherhood-Revelations trió, melyben a főszereplő az ikonikus Ezio Auditore. Az olasz asszaszin kalandjait eddig csak PC-n és a régebbi generációs konzolokon lehetett átélni, de úgy tűnik, a Ubisoft megpróbál új életet lehelni a részekbe PS4-en és Xbox One-on is.

A NeoGAF fórumon tették közzé a koreai Ratings Board által kiszivárogtatott információt, miszerint az "Assassin's Creed: Ezio Collection" a közeljövőben érkezni fog az újgenerációs játékkonzolokra. A kiadó nem erősített meg a hírt, de nem is cáfolta, szóval reménykedhetünk egy felújított PS4-XOne verzióban.

Idén ugyan új AC-játék nélkül maradunk (lehet jót tesz egy kis szünet a sorozatnak), de érkezik a mozifilm Michael Fassbender főszereplésével. Ha az Ezio Collection tényleg kiadásra kerül, akkor ebben az évben sem maradunk Assassin's Creed móka nélkül.

Ti várjátok már a felújított verziókat?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)