Hirdetés

Assassin's Creed III - Amerikában, félig indián főhőssel?

|

A múltkori sejtésünk beigazolódni látszik és egyre több jel utal arra, hogy az amerikai függetlenségi háború idején kalandozhatunk tovább.

Hirdetés

Az első számú, legfőbb bizonyíték az amerikai helyszínre és időszakra az, hogy az egyik Best Buy alkalmazott kiszivárogtatott egy fotót, amelyet az Assassin's Creed III plakátjáról készített.

Az Assassin's Creen széria következő felvonása tehát minden kétséget kizáróan az amerikai függetlenségi háborúba kalauzol majd el minket, az alábbi képen pedig megtekinthetjük a Best Buy alkalmazott által napfényre hozott kép vágott verzióját, melyet a galériában teljes valójában is megcsodálhattok.

A fotón pózoló főszereplőnk viselete és felszerelése (íj, tegez, fegyverek) arra enged következtetni minket, hogy teljes egészében - vagy részben - indián vér csörgedezik az erejében. Várhatóan a sztoriban továbbra is Desmond felmenőjét alakíthatjuk majd, így az amerikai függetlenségi háborúban elképzelve a fenti karaktert egy remek produktum képe rajzolódik ki előttünk.

A Ubisoft hivatalos bejelentésére és leleplezésére már csak pár napot kell várnunk, ugyanis március ötödikén lehull a lepel és remélhetőleg minden Assassin's Creed III-at érintő kérdésünkre választ kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)