Hirdetés

Assassin's Creed III - Connor története

|

Kevesebb mint egy hónap választ el minket az Assassin's Creed III megjelenésétől, ideje megtudni, ki is az a Connor Kenway.

Hirdetés

Bár az év végéig még számos kiváló játék megjelenésére számíthatunk, a kívánságlistánk dobogóján biztos helye van az Assassin's Creed III-nak.

Altair. Ezio. Connor. Szokatlan nevek ezek egy modern ember számára, játékos körökben viszont mindenkinek egyértelmű, hogy kikről beszélünk. Három egykori bérgyilkos, az Assassinok rendjének tagjai, akik ugyan soha nem találkoztak egymással, valami mégis összeköti őket - Desmond Miles, aki évszázadokkal később beül egy Animus nevű gépezetbe, hogy újraélje felmenői történetét, majd ő maga is igazi Assassinná váljon. Tudtuk, hogy Altair milyen céllal kezdte tizedelni a gonoszokat, azt is tudtuk, hogy Eziot mi motiválta, azt azonban a mai napig homály fedte, hogy Connor hogyan tért erre a nemes útra. Az alábbi trailerből minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)