Hirdetés

Assassin's Creed III - Pletykák megerősítve

|

A Ubisoft megerősített minden olyan pletykát, amely a tegnapi Assassin's Creed III cikkünkben felvetődött.

Hirdetés

A Best Buy alkalmazott által kiszivárogtatott plakátnak már-már hajlamosak voltunk hinni és a legtöbben az amerikai függetlenségi háborúval is megbékélt, mint lehetséges helyszínnel. A Ubisoft mellőzve mindenfajta mellébeszélést megerősítette a feltételezéseinket!

Hivatalos forrásból tudjuk, hogy valóban a 18. századi Amerikába, az amerikai függetlenségi háborúba csobbanunk be főhősünkkel, akit a galéria friss artworkjein keresztül megcsodálhatunk fiatalabb és idősebb kiadásban is. A Ubisoft azt ígéri, hogy rengeteg új játékelemmel, ötletekkel és minőséggel tér vissza a széria valóban harmadik része, amely október harmincadik napján jelenhet meg PC-n, PS3-on és X360-on.

A cég előzetesen ennyit mondott, a formai bejelentésre és néhány közelebbi részletre hétfőn kell számítanunk (a PC-s borítót a galériában tekinthetitek meg),

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)