Hirdetés

Assassin's Creed III - Tv reklám

|

Az Assassin's Creed harmadik része megannyi más terület mellett a tévében is képviselteti magát, méghozzá egy hangulatosra sikerült egy perces előzetessel.

Hirdetés

Az Assassin's Creed III kulisszái mögött már jártunk, ideje tehát, hogy ellátogassunk oda is, ahol az átlagemberek leginkább találkozni fognak a játék reklámjával: a tv képernyőről beszélünk.

Az Assassin's Creed III tv mellékelt tv reklámjával leginkább Észak-Amerika lakosai futhatnak majd össze egy átdolgozott nap után, de érdemes nekünk is megpróbálkozni vele, hiszen remekül összevágott, valóban hangulatkeltő anyaggal akad dolgunk. A tv spot alatt J.Cole és Skylar Grey közös száma, az "I'm Coming Home" szól, jó szórakozást kívánunk hozzá és tegye fel a kezét az, aki már első nap beszerzi az Assassin's Creed III-at!

Az Assassin's Creed III PC-re november 23-án várható, míg PS3-ra és X360-ra jóval korábban, már október 31-én megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)