Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - ki lesz Desmond utódja?

|

Az előző öt Assassin's Creed játék valódi főszereplője nem tér vissza a negyedik számozott epizódban. Most megtudhattuk, ki fogja helyettesíteni.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt hevesen habzott a szánk, amikor megláttuk, hogyan fog kinézni az Abstergo központja az Assassin's Creed IV: Black Flagben.

A többjátékos módokban valószínűleg nem fordulunk meg itt, de a sztori során jelentős időt töltünk majd a jelenkori épületben. A játék egyik főszereplője Edward Kenway, Desmond egyik felmenője, de az eltelt idő alatt odáig fejlődött a technológia, hogy már nem kell egy konkrét személyt az Animushoz kapcsolni, hogy megismerhessük ősei cselekedeteit. Darby McDevitt, a Black Flag vezető írója megválaszolt néhány kérdést a játék jelenkori eseményeivel kapcsolatban. Megtudhattuk tőle, hogy egyáltalán nem fogunk harcolni, a feladatunk  „felfedezés, hallgatózás és hackelés” lesz.

Az Abstergo egyik, egyelőre meg nem nevezett alkalmazottjának szerepét öltjük magunkra, akivel többek között a cég korábbi dolgozóinak történeteit tartalmazó hangfelvételeket és rengeteg más érdekes dolgot gyűjtögethetünk. Régi karakterek is visszatérnek, de új szemszögből. „Az Abstergo technológiája fejlődött, vannak memória felhő szerverek, melyeket használva bárki kutathat más memóriájában.” - mondta McDevitt, majd hozzátette, hogy a játékos döntései szerepet játszanak az assassinok és a templomosok harcában. „Ezt nem úgy kell érteni, hogy 'nyomd meg az X-et, hogy kiválaszd, kinek az oldalára álsz'. Csupán bemutatjuk egy konfliktus két oldalát. Az Abstergónak dolgozol, de lehet, hogy az assassinokat jobban kedveled. Vagy egyiket sem.” Az Assassin's Creed IV: Black Flag november 1-én jelenik meg, a jelenkori főszereplő pontos kilétét valószínűleg csak akkor fogjuk megismerni. Hacsak nem kap ő is egy trailert...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)