Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag remake készülhet

|

Kérdés, hogy ezzel játszunk-e hamarabb, vagy az újra és újra elhalasztott Skull and Bones-szal.

Hirdetés

Elég régóta van velünk ahhoz az Assassin's Creed franchise, hogy joggal feltételezhessük, akadnak olyan rajongók is, akik valamelyik későbbi epizóddal találkoztak először és estek szerelembe, nem pedig Altaïr vagy Ezio kalandjával. De az is teljesen természetes, ha az ember több részt is kipróbál, mielőtt olyanra bukkanna, amelyik tényleg képes magába szippantani.

Számomra ez a pillanat az előző konzolgeneráció-váltás küszöbén, 2013-ban következett el az Assassin's Creed IV: Black Flag debütálásával. A kalózós téma azonnal betalált, és pokolian élveztem a hajózást is, ami tényleg annyira szórakoztató volt, hogy akár külön játékot lehetett volna rá építeni. Ami azt illeti, a Ubisoft meg is próbálta, csak annak a fránya Skull and Bones-nak még mindig nem sikerült elkészülnie.

Hirdetés

De ha igaz, amiről a Kotaku tudomást szerzett, akkor az említett kalózkaland garantáltan hátrébb fog csúszni a várólistámon (és talán nem vagyok ezzel egyedül), mivel nagyon úgy fest, hogy a Splinter Cell és a Prince of Persia: The Sands of Time mellett egy harmadik remake-kel is próbát tesz a Ubisoft. A névtelenül súgó források szerint a Ubisoft Singapore műhelyében elkezdődött a Black Flag remake fejlesztése, a munkálatok viszont még a korai stádiumban tartanak, ezért évekre vagyunk a majdani megjelenéstől.

Hogy a modernizálás kizárólag a látványra vonatkozik-e, vagy esetleg a tizedik évét taposó játék rendszereit is hozzáigazítják-e a szerepjátékosabb epizódokhoz, egyelőre nem tudni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)