Hirdetés

Assassin's Creed - Megvan az első millió!

|

A sajtó részéről felemásra sikeredett fogadtatás ellenére a játékosok imádják Altair izgalmakban bővelkedő kalandját.

Hirdetés

Az Ubisoft nemrég tette közzé az aktuális pénzügyi év első felének jelentését, melyből kiderül, hogy a forgalom 52%-os növekedést produkálva elérte a 261.4 millió eurós összeget. A bruttó bevételek 102.2-ről 167.6 millióra növekedtek. Ez nettósítva 30.6 millió nyereséget jelent az egy évvel korábbi 20.5 milliós veszteség után.
A francia óriás CEO-ja, Yves Guillemot örömmel jelentette be, hogy a karácsonyi eladások rendkívül bíztatóan alakulnak, hiszen az Assassin's Creed összesített eladásai már meghaladták az egymillió példányt. (Ezzel el is hárult minden akadály a tervezett második rész, s nagy valószínűséggel a trilógia záró darabjának elkészítése elől is.)

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)