Hirdetés

Assassin's Creed Mirage, Forza Motorsport és EA Sports FC 24 - ezzel játszunk a hétvégén

|

A 9. századi Bagdadban, legendás versenypályákon és a legnagyobb arénákban hajszoljuk az adrenalint.

Hirdetés

Létezik egy csodálatos német kifejezés "Die Qual der Wahl", aminek a magyar megfelelője a bőség zavara, ám szó szerinti fordítása sokkal pontosabban leírja a mostani állapotunkat. Így hangzik: a választás gyötrelme. Annyi új játék esett be egyszerre a szerkesztőségbe - és még fog is november végéig/december elejéig -, hogy nincs idő megállni, nem hagyhatjuk a friss élményeket leülepedni, amint végeztünk az egyikkel, máris rávetjük magunkat a következő címre. Szörnyű, ugye?

HP - Most éppen a Forza Motorsport nyúzása megy, de azért mindig kell valami agymunka is, szóval a 2016-os Agatha Christie - The ABC Murders van még terítéken, hátha kedvet kapok majd az újabb Hercule Poirot játékokhoz is. Egyelőre minden esély megvan erre.

Paca - Majdnem megvettem a Phantom Libertyt, amikor befutott a Forza Motorsport sajtópéldánya, így hát nincs mit tenni, rovom a köröket különféle autókban könnyebb-nehezebb pályákon, hogy október 4-én már olvashassátok, milyen lett a széria visszatérése. Aztán ahogy ez megvan, már lendülök is át a Marvel's Spider-Man 2-re, amiről október 16-án jelenhet meg a tesztünk, addig remélhetőleg annyit tudok majd játszani vele, hogy már csak a felhőkarcolók közti lengedezés maradjon hátra teendőként.

Csirke - Már nálam van az Assassin's Creed Mirage, amiről egyelőre semmit sem mondhatok azon túl, hogy javában nyúzom, és október 4-én érkezek majd az átfogó teszttel. Ezen felül még nem értem a Baldur's Gate 3 és a Lies of P végére sem, és sorban jönnek az ősz más nagy megjelenései, szóval nem fogok unatkozni az elkövetkező hétvégéken sem.

Hirdetés

Hunter - Megjött A.K.I. a Street Fighter 6-ba és elkapott a ritmus a Cyberpunk 2077-ben. Valószínűleg az utóbbit fogom többet pörgetni a hétvégén, mert úgy tűnik, hogy én maradtam az utolsó ember az univerzumban, aki nem játszotta végig az eredetit, és a Phantom Libertyt szigorúan csak azután vagyok hajlandó behúzni, hogy az alappal kész vagyok. Közben egyébként még ott van a Hogwarts Legacy, a Zelda és a Mortal Kombat 1 még meg sincs, amiben szintén gyakorolnom kellene egy versenyre. Sűrű hétvége lesz, de talán túlélem ezeket a megpróbáltatásokat.

Zs - Legszívesebben belevágnék a Cyberpunk 2077: Phantom Libertybe, a héten ráadásul a Diablo IV-et is megkaptam a születésnapomra, de a Starfieldnek tett hűségesküm nem ereszt. A cèl továbbra is az, hogy a Forza Motorsport október 10-i rajtjáig befejezzem a kampányt. Szorítsatok, bitte!

Szada - Legutóbb említettem, hogy a Baldur's Gate 3 mellett visszatérek a Yakuza: Like a Dragonhoz, és szépen haladok is vele, nagyon élvezem ezt az egyszerre elborult és földhözragadt világot, szóval mindenképpen folytatni fogom ezen a hétvégén is. Talán most még nem végzek vele, de a következőn már remélhetőleg igen. 

Kaci - Nagyon régóta szemezek egy kormány + cockpit kombóval a nappaliba, az érzelmeimet pedig csak felkavarta a Forza Motorsport közeli megjelenése és a Logitech új összecsukható széke. De amíg ezen agonizálok, FC 24 meccsekkel próbálom elterelni a figyelmem arról, hogy egy igazi autót is vehetnék abból a pénzből, amibe egy ilyen szett kerül.

Kivi - Lenne sok tennivalóm más játékokkal is, de nem hagyhatom ki a Phantom Libertyt. Nagyon vártam már a kiegészítőt, és nemcsak olyan játékstílussal szeretném folytatni, mint az első karakterem volt, hanem eltérő háttérrel és fegyverekkel is. Szorítok időt persze a Mortal Kombat 1-re, akad néhány karakter, akivel még a alapvető kombókat sem gyakoroltam.

Chava - Megkezdem felkészülésemet az Alan Wake 2-re, ami úgy néz ki, hogy előbb ismételten végigmegyek az első részen, majd az American Nightmare spin-offon, utána pedig nekiesek a Controlnak, beleértve a DLC-ket is. Aztán ki tudja, ha belefér az időmbe, lehet, hogy újra felrakom a Quantum Breaket is, bár az utóbbi sajnos nem része a Remedy videojátékos univerzumának.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)