Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - a hajózásról mesél az új videó

|

A vízen való utazás és a tengeri harcok fontos részét képezik majd az Assassin's Creed Odyssey-nek, így a játék legújabb videójában erről mesélnek a készítők.

Hirdetés

Miután a tavalyi Origins némileg a szerepjátékok irányába tolta el a szériát, az Assassin's Creed Odyssey új funkciókat hoz vissza, amik közül az egyik legérdekesebb a tengeri harc lesz. Amint a legújabb, fejlesztői kommentárral ellátott videóból kiderül, a Black Flagből is jó néhány elemet áthoztak az alkotók az ókori Görögországban játszódó részbe.

Hirdetés

Az alábbi videóban kiemelik a Ubisoft Quebec munkatársai, hogy a nyílt világ méretei miatt nagy szükség lesz a hajózásra, a kiterjedt tengerek megjelenítéséhez pedig egy csomó technológiai fejlesztésre is szükségük volt. Emellett elmondták, hogy a játékosok visszajelzései alapján az Assassin's Creed Odyssey hajói rendkívül könnyen felgyorsulnak és fordulnak majd, ugyanis a tapasztalatok alapján erre szükség volt, hogy igazán élvezetes legyen a harc a habok között. Az ellenséges hajók felöklelése mellett íjászokkal és dárdásokkal is csökkenthetjük az életerejüket, de adott esetben akár át is szállhatunk a másik hajóra és személyesen is rendet tehetünk.

Egy RPG-s képességfa mellett a hadnagyaink kiválasztásával is erősíthetjük a hajóinkat, amire szükség is lesz, ugyanis az Assassin's Creed Odyssey tengerein néhány olyan, különleges hajóval is összefuthatunk, amit a játék első óráiban szinte biztos, hogy nem tudunk legyőzni. Végül egy kis ízelítőt kaphattunk a visszatérő tengerésznótákból is, amiknek egy része - főleg a játék vége felé - már a mi tetteinkről fog szólni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)