Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - az októberi frissítés lesz az utolsó

|

Mi mással is búcsúztathatnánk ezt a csodálatos mitológiai utazást, mint egy lila szárnyas egyszarvúval.

Hirdetés

Egy ideje már sejteni lehetett, de a Ubisoft most hivatalosan is bejelentette, hogy az októberi Assassin's Creed Odyssey lesz az utolsó frissítése a játéknak. Nem lesz több új tartalom, így aki már mindent ledarált a játékban, az maximum abban reménykedhet, hogy minél előbb megkapjuk végre a folytatást. 

Hirdetés

Az októberi csomagban egyébként lesz egy új ló, Melaina, akit egy nimfa után neveztek el, legalábbis ezt állítja a legfrissebb fejlesztői blogposzt. A csomag maradéka ezen felül nagyrészt bugjavításokkal lesz tele. Az Assassin's Creed Odyssey megjelenésének évfordulója alkalmából pedig összefuthatunk majd ritka hajókkal és még ritkább zsoldosakkal is.

Idén biztosan nem lesz új Assassin's Creed, de reméljük, hogy a Ubisoft nem várat minket túl sokáig a következő rész leleplezésével. Hallottunk már a világon mindent a folytatás kapcsán, szóval lehet, hogy az ókori Róma felé vesszük az irányt, de az is simán elképzelhető, hogy a portyázó vikingek világába csöppenünk bele a következő AC-ben. Ti melyiknek örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)