Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - néhány részlet kiszivárgott a PS Store-on keresztül

|

A Ubisoftnál mostanában nem nagyon megy se a titoktartás, se az óvatosság.

Hirdetés

A PlayStation Store felületén valami baki lehetett, mert a játékosok hozzáférhettek az Assassin's Creed Odyssey oldalához még jóval a nagy bemutató (és előrendelés) előtt. Azért hatalmas leleplezés nem történt, de a kis bemutatkozó szöveg megér egy olvasást.

Hirdetés

A szöveg szerint a játékosok iszonyatosan izgalmas kalandokra mehetnek majd, de a lényeg, hogy a reklámanyag szerint minden döntés számít majd. Ezek szerint a Ubisoft még tovább akarja erősíteni az RPG vonalat.

Ezen kívül megtudtuk, hogy egy kitaszított zsoldos lesz a főhősünk, akivel igazi spártai legendává válhatunk majd a múlt felkutatásán keresztül.

Ennél többet valószínűleg már csak a Ubisoft E3-as prezentációja alatt fogunk megtudni a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)