Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - harminc perc Memphiszben

|

Hozzánk hasonlóan mások is rögzítettek gameplay videókat az idei gamescomon, így sorban érkeznek az újabb látnivalók az Assassin's Creed: Originsről: ezúttal harminc percnyi, 4K-s felvételt nézhetünk meg a játék egyik legfontosabb területéről.

Hirdetés

A Ubisoft legfőbb célja, hogy megújítsa az Assassin's Creed szériát, amely Pacánk beszámolója szerint össze is jöhet neki, hiszen kellemes perceket töltött el a gamescomon az Assassin's Creed: Origins kipróbálásával. 

Hirdetés

Az új rész világa nagyobb lesz, mint eddig bármelyik részben, ezt már egy térképen és egy hosszabb videón is megcsodálhattátok, most viszont kifejezetten az egyik régióra, Memphiszre fókuszál a legújabb gameplay anyag. Az ókori Egyiptom fővárosa a 4K-s felvételek tanúbizonysága szerint gyönyörű és részletgazdag, a Ubisoft láthatóan nagyon ügyelt a történelmi hűségre és arra is, hogy beszippantson a hely atmoszférája: 

Az Assassin's Creed: Origins október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)