Hirdetés

Assassin's Creed: ősszel már merényelhetünk?

|

Szépen lassan csordogálnak a friss információk az Ubisoft montreal-i műhelyében készülő Assasin's Creed-ről. A folyamatosan adagolt ropogós képecskék után, végre talán nem kell tovább találgatnunk, mikor is élvezhetünk hasonló gyönyörűséget a mi monitorunkon. Ugyanis az Amazon.com megszellőztette a játék megjelenési dátumát.

Hirdetés

A népszerű internetes bolt oldalán már előrendelhető a merénylős móka, és előreláthatólag szeptember 25-én jelenik meg. Ugyan még csak a PS3-as és az Xbox360-as verzió lelhető fel a virtuális polcokon, azonban gyanítható, hogy a PC tulajdonosoknak sem kell már sokáig várniuk, ha előre szeretnének bebiztosítani maguk számára egy példányt. Claude Langlais talán éppen az előrendelések fellendítését kívánta elérni, mikor azt nyilatkozta, hogy az Assassin's Creed 95%-ban játszódik csak a kereszteshadjáratok idején. Azóta égnek a különböző rajongói fórumok a rengeteg spekulációtól: Mit értett vajon az Ubisoft embere mikor ezt nyilatkozta? Mi az a maradék 5%? Szeptember 25-én kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)