Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations - az eredeti játék a PlayStation 3 lemezén

|

Aki PlayStation 3-ra veszi meg az Assassin's Creed széria legújabb részét, két játékot kap egy áráért.

Hirdetés

A Ubisoft ugyanis úgy döntött, hogy a Blu-ray lemez kapacitását kihasználva az Assassin's Creed: Revelations mellé az első Assassin's Creedet is felpakolja.

Ennek köszönhetően aki valamilyen oknál fogva még nem élte volna át Altair Ibn-La'Ahad kalandjait, az most megteheti. A november 15-én megjelenő Assassin's Creed: Revelations Ezio és Altair történetét köti össze, és egyben felkészít minket a jövőre esedékes Assassin's Creed III érkezésére, választ adva az esetlegesen fennmaradt kérdésekre (és aki játszott az előző részekkel, az tudja, hogy van bőven). A PC-s és Xbox 360-as változatok remélhetőleg ugyanekkor érkeznek, de azok sajnos nem tartalmazzák majd ezt az extrát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)