Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations Beta - Easy Deathmatch Gameplay videó

|

Itthon is tarolt az Assassin's Creed az elmúlt négy év során: az egyik legkedveltebb játéksorozat lett.

Hirdetés

november 15-én pedig érkezik a legújab rész, amelyet már most sokan nagyon-nagyon várnak (erre jó példa a rengeteg kérdés, amelyet a GS Liveba is kapunk az Assassin's Creed: Revelationsről. S igen, ha lesznek kódok, amiket odaadhatunk, akkor tuti megint lesz kódeső) 

A Dualschock Nexus csapata egy új multi játékmódról készítette a videót, ez pedig az Easy Deatmatch. Egy minimalizált térképen játszódik, és csak a saját célpontod tartózkodási helyét ismered. Nem úgy, mint a "sima" deathmatchben, itt a perkek és a képességek ki vannak kapcsolva, így csak a "valódi" orgyilkos képességekre támaszkodhat a játékos. A legmagasabb pontszám nyer.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)