Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations - Konstantinápoly trailer

|

Már sok szebbnél szebb trailert láttunk az új Assassin's Creedből - ezúttal sem vallottak szégyent az alkotók.

Hirdetés

Amellett, hogy folyik a jelentkezés és a csatlakozás a Magyar Assassin Rendhez, az Assassin's Creed: Revelations videói is érkeznek szépen, sorban.

Ezúttal egy igencsak jól sikerült felvételt kapunk arról, hogyan is nézhetett ki Konstantinápoly, amely az Assassin's Creed: Revelations idején már ottomán főváros volt. Egyébként időszámításunk előtt 660-ban alapították görög telepesek, és azóta mindig nagyon fontos szerepet töltött be - mai neve Isztambul, és a világ egyik legnagyobb és legfontosabb városa - egészen pontosan a 22. legnagyobb város a világon (a 2. legnagyobb Moszka után Európában - hiszen európai "darabja" miatt ide tartozik). Nézzük, milyen lehetett az élet az Assassin's Creed: Revelations idején a mai Isztambulban, amely akkor még a Konstantinápoly nevet viselte:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)