Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations - Secrets of the Ottoman Assassins - Ep 3 - Den's Defence

|

Den's Defence - nem emlékeztet ez valakit valamilyen más, ismert játékstílus nevére?

Hirdetés

Nem csoda a hasonlóság, hiszen a Den Defence alapelve a már jól ismert Tower Defense ötletéből indul ki - a legnagyobb különbség az, hogy itt nem tornyokat, hanem számszeríjászokat tudunk lehelyezni, hogy megakadályozzuk a támadó templomosokat.

Amolyan Assassin's Creed: Revelations minijátékról van szó, amikor Konstantinápolyban, a baráti ottomán orgyilkosok fészkét, azaz mai szóval HQ-ját támadás éri, nekünk kell beugrani a helyi főnök helyett, hogy megvédjük a helyet. Ami megkülönbözteti egy Tower Defense játéktól az az, hogy a csapatainknak van morálja - minél jobbak vagyunk, annál magasabbra szökik a morál és annál többen csatlakoznak a védőkhöz.

  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)