Hirdetés

Assassin's Creed: Rising Phoenix - még egy AC jön idén?

|

Egy igen érdekes kép került fel az internetre, ami sokat ugyan nem árul el, pletykálkodásra mégis bőven ad okot.

Hirdetés

Ha nem csak egy rajongó - egyébként többé-kevésbé hitelesnek tűnő - képe bukkant fel az interneten a minap, akkor jó esély van arra, hogy nem az Assassin's Creed IV: Black Flag lesz a franchise egyetlen idén megjelenő új tagja.

"Assassin's Creed: Rising Phoenix" - olvasható az alább is látható képen, melynek hátterében az Abstergo egyik bázisának belső terét láthatjuk. A háttérben a cég logója szerepel kétszer is, fejjel lefelé, a bal alsó sarokban pedig a "Ubisoft Digital Arts: csak belső használatra. Tilos másolni vagy terjeszteni" szöveget olvashatjuk. A Ubisoft Digital Arts a cég filmek készítésével foglalkozó részlege, akik többek között a Predators és az Assassin's Creed: Lineage elkészítésénél is közreműködtek, de valószínűbbnek tartjuk, hogy a Rising Phoenix olyan lesz a Black Flagnek, mint a Liberation volt az Assassin's Creed III-nak - a Vita mellékvonal. Remélhetőleg hamarosan a Ubisoft is kommentálja a pletykákat, addig meg mehet a találgatás, hogy ha ez valóban egy játék, akkor mi lehet a történelmi kor, a helyszín, ha pedig nem játék, akkor mi másra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)