Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate - kövesd a leleplezést élőben itt!

|

Ma délután a Ubisoft élőben mutatja be az Assassin's Creed: Syndicate-et, és a leleplezést most velünk együtt izgulhatjátok végig.

Hirdetés

Igaz, hogy a játékról szinte minden kiszivárgott az elmúlt napokban, de a ma esti leleplezést, ha más miatt nem is, az első, talán gameplayt is tartalmazó videó miatt mindenképp érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Az Assassin's Creed: Syndicate (munkacímén Victory) az eddigi információink szerint ősszel, alighanem október végén vagy november elején jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Főszereplője egy testvérpár, Jacob és Evie Frye, akik között ha nem vagyunk küldetésben, bármikor szabadon válthatunk, a küldetések során pedig kb. 75 és 25 százalékban irányítjuk őket. A helyszín London, méghozzá az ipari forradalom idejében. Azt is hallottuk, hogy Jacob egy szigonnyal már-már Pókember lendületességével közlekedhet, harcolhatunk kocsik tetején, és az eddig kiadott két teaser-kép alapján biztos, hogy visszatér a rejtett penge, illetve Jacobnak lesz egy botja (bár én arra tippelek, hogy az nem egy bot, hanem egy kard) és egy bokszere. 

Íme a livestream:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)