Hirdetés

Assassin's Creed: Syndicate - már hivatalos, nem lesz többjátékos mód

|

A fejlesztők és a kiadó közös célja, hogy visszatérjenek a sorozat gyökereihez, így úgy döntöttek, hogy a többjátékos módot ejtik az Assassin's Creed: Syndicate esetében.

Hirdetés

Sok, korábban a sorozatban már csalódott rajongó reményeit is felkeltették az Assassin's Creed: Syndicate bejelentése kapcsán szállingózó hírek, és a Ubisoft is fogadkozik, hogy tanultak a korábbi hibáikból, és ezúttal egy kiváló játékkal rukkolnak elő. Úgy gondolják, a korábbi részekben látott többjátékos komponens viszont csak hátráltatná őket, ezért kihagyják a viktoriánus Londonban játszódó részből.

Marc-Alexis Cote, a Ubisoft Quebec kreatív vezetője szerint egyrészt a sorozat alappilléreinek számító lopakodást és harcot szeretnék megújítani, ez utóbbi pedig mivel az eddig megszokotthoz képest gyorsabb lesz, karakterünknek gyorsabban is kell reagálnia az általunk kiadott parancsokra. Egyrészt a nagy tempó mellett is reszponzív harcrendszer multiba való átültetése, amit egyelőre nem tartottak lehetségesnek a stúdiónál, másrészt a Syndicate-ben elköthető járművek miatt is sokkal bonyolultabb lett volna a többjátékos mód összeállítása.

Amellett, hogy a fent említett technikai feltételek is veszélybe sodorták volna a multis mód minőségét, Cote arra is hivatkozott, hogy az új Assassin's Creed történetét is a lehető legjobbra szeretnék csiszolni. Ennek érdekében nem csak a fő küldetések, de a játék világában elszórt összes tennivaló hozzátesz valamit Jacob és Evie sztorijához, így a játékon dolgozó mind a kilenc (!) stúdió ezen ügyködik.

Mit szóltok, nektek mennyire fog hiányozni a multis mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)