Hirdetés

Assassin’s Creed Origins - ütős trailer vezeti fel a múmiás DLC-t

|

Nyakunkon a The Curse of the Pharaohs megjelenése, ideje megélezni a múmiaszeletelő pengéket.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins következő bővítményében Bayek Thébába utazik, ugyanis szörnyű hírek érkeznek onnan mindenféle élőhalottakról. A játék második sztoriközpontú kiegészítőjében Bayek elvileg a túlvilágot is megjárja, ahol régmúlt idők fáraóival és fura emberarcú madarakkal is összefut majd.

Hirdetés

The Curse of the Pharaohs DLC-ben ismét egy végtelenül részletesen kidolgozott ókori Egyiptom kápráztat el minket. Különböző valóságos helyeket látogathatunk majd meg az új kaland során, így például Karnak vagy Luxor templomaiban is megfordulhatunk egy-egy küldetés közepette. A DLC-t felvezető küldetés már elérhető a játékban, így azok, akik már nem bírnak magukkal a holnapi megjelenésig, legalább az előzményekbe belekóstolhattak.

Élőhalott fáraókkal, óriási skorpiókkal és egyéb természetfeletti furcsaságokkal megtömve futott be a The Curse of the Pharaohs launch trailere, ezt is nézegethetitek a DLC élesítéséig.

A remélhetőleg kellő hosszúságú kiegészítő rengeteg új lootot és hét feloldható képességgel várja a játékosokat. Új ruhákat, felszereléseket is szerezhetünk, beleértve a ritka és legendás fegyvereket. A maximális szintkorlát pedig ugyebár 55-re nő, ami tényleg bőséges új tartalmat sejtet. A régóta várt DLC március 13-án, azaz holnap jelenik meg. A szezonbérlet tulajdonosai azonnal letölthetik majd, de természetesen külön is megvásárolható lesz. 

Várjátok már az új kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)