Hirdetés

Assassin's Creed Unity - ilyen lesz a digitális francia forradalom (videó)

|

Az Assassin's Creed Unity legújabb trailerében a Ubisoft bemutatja a játék alapjául szolgáló francia forradalom időszakát.

Hirdetés

Nagyon kíváncsi lennék egy olyan statisztikára, hogy eddig hány embernek segített az Assassin's Creed sorozat és a Belga összekaparni a történelem kettest az érettségin. A sorozat ugyan fontos történelmi időszakokat dolgoz fel, de azért itt-ott mindig csinosítanak rajta.

A francia forradalmon például nem sokat kell dolgozni, mert itt nemcsak a világot a mai napig meghatározó események történtek, de az Európai történelem egyik legbrutálisabb időszakáról van szó, ami különböző módosítások nélkül is nagyon jó alap egy Assassin's Creednek. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyire fontos a Ubisoft számára történelmi hűség, illetve szeretnétek mindent megtudni a játékról, akkor olvassátok el az exkluzív interjúnkat az Assassin's Creed Unity kreatív vezetőjével, Alex Amancióval. Illetve azt hiszem azzal sem árulok el titkot, ha elmondom, hogy a GameStar magazin júliusi számában egy elég részletes előzetest is olvashattok majd a játékkal kapcsolatban.

A Ubisoft most egy új trailerben ágyaz meg az Assassin's Creed Unity francia forradalmának.

A tegnapi trailer megvolt? Az is elég látványosra sikerült. Az Assassin's Creed Unity megjelenés egyébként október végén várható, addig pedig még biztosan sok-sok kérdésre választ kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)