Hirdetés

Assassin's Creed Unity - íme Elise, a tüzes templomos csaj

|

Érkezett egy új Assassin's Creed Unity trailer, amiben bemutatkozik egy - kapaszkodjatok meg - női karakter, Elise.

Hirdetés

A Ubisoft elég sok pofont kapott az utóbbi időben, mert valahogy kihagyták a női karaktereket az Assassin's Creed Unityből. Most viszont kapunk egy kis ízelítőt Elise-ből, aki a hírek szerint központi szerepet játszik majd a játék történetében.

A hölgyről egyelőre nem tudunk túl sokat, viszont már önmagában az is elég érdekes, hogy ő egy templomos, akit Arno valamiért mégis megment a guillotine-től. Az Assassin's Creed Unity új CGI trailere lényegében erről szól. Arno átrohan a káosz uralta városon, átverekszi magát a bámészkodó tömegen, kinyírja akit kell és kiszabadítja a lányt. Legalábbis úgy tűnik, mintha kiszabadítaná.

A Ubisoft a GS-nek küldött sajtóközleményben azt is bejelentette, hogy érkezik a Oliver Bowden új könyve, ami az Assassin's Creed Unity történetéhez kapcsolódik majd, de az előző Assassin's Creed könyveire épít és Elise szemszögéből mutatja be az eseményeket.

 

Ha ez még esetleg nem lett volna elég, a Ubicollectibles egy figurával is készül a rajongók számára, az alant látható Elise: The Fiery Templar elég pofás darab, amihez még extra digitális tartalmat is ad a cég. Illetve összeilleszthető az Arno: The Fearless Assassin szobrocskával. Na, nem úgy.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)