Hirdetés

Assassin's Creed Unity - kiszivárgott a térkép

|

Tényleg hatalmas lesz Párizs az Assassin's Creed Unityben, és nagyon hasonlít majd a város 18. századi változatához.

Hirdetés

Gondoljatok bele: az Assassin's Creed IV: Black Flagben szigetek között mászkálhattunk, a Unityben pedig egy összefüggő várost járhatunk be, ami mégis sokkal, sokkal nagyobb lesz, mint a negyedik rész szárazföldjei együtt.

Egy Skelaa nevű felhasználó jóvoltából Redditre kerültek fel az alább látható fotók, amiken az Assassin's Creed Unity, valamint a 18. századi Párizs térképét láthatjuk. Első ránézésre persze gondolhatjátok, hogy ez alapján akármekkora lehet, de nézzétek meg a házak méreteit. Egészen picik. Szintén érdekes, hogy a város mennyire hasonlít a 18. század Párizsához. A Ubisoft tényleg törekszik a történelmi hűségre.

Az Assassin's Creed Unity október 28-án jelenik meg világszerte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)