Hirdetés

Assassin's Creed Unity - tudjuk, mi a templomos lány, Elise szerepe

|

Az Assassin's Creed Unity egyik nem túl régi trailerében Arno egy templomos lányt mentett meg a haláltól, ami sok rajongót meglepett. Már tudjuk, miért történt mindez.

Hirdetés

Az asszaszinok és a templomosok közti párharcra már teljesen máshogy tekintünk, mint anno az Assassin's Creed sorozat első részeinél. A Unityben lesz egy különleges karakter, aki már most, első megjelenésével csavart egyet a sztorin. Mérsékelten spoileresen folytatjuk, aki nem szeretné tudni, ki is pontosan Elise, ne olvasson tovább.

Alex Amancio, a játék kreatív igazgatója nemrég adott interjút a Game Informernek, melyből kiderült, hogy Elise egy független fiatal nemeslány, aki jól bánik a karddal, és hogy finoman fogalmazzunk, van közös múltja Arnóval. A fiúnak persze fogalma sem volt arról, hogy a lány szülei templomosok, amiből már kitalálhatjátok, mi lesz a sztori egyik szála. Rómeó és Júlia-féle szerelmes cívódásra lehet számítani. „Ezt már régóta meg akartuk csinálni.” - nyilatkozta Amancio. „Úgy éreztük, hogy ebben az új generáció remek lehetőséget ad a dolgok felkavarására, és arra, hogy egy komolyabb, felnőttesebb sztorit alkossunk meg.”
 

„A szerelmi történeteket mindig nehéz videojátékokban tálalni. Az, hogy Elise templomos és ezt a lényeg részévé tettük, a karakter vívódásainak részéve vált. Ezzel elkerülhető, hogy a sztori gagyi, unalmas legyen.” Amancio hozzátette még, hogy Elise egy okos, intelligens, többrétegű, klisék nélküli karakter. Ha többet akartok tudni, olvassátok el a teljes interjút, de csak saját felelősségre.

Ezek alapján mit vártok az Assassin's Creed Unity történetéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)