Hirdetés

A Ubisoft visszaadja a pénzét annak, aki a napokban vette meg az Assassin's Creed Unityt PC-re

|

A srácok így szeretnének segíteni azokon a játékosokon, akik elég szerencsétlen időpontban vásároltak.

Hirdetés

A héten történt Notre-Dame-i tűzeset kapcsán a Ubisoft ingyenessé tette PC-re Arno Dorian kalandját, hogy bárki szabadon körbejárhassa a legendás katedrális virtuális változatát. A stúdió ráadásul most azokra is gondolt, akik pont a promóció előtt szerezték be a játékot.

Hirdetés

A Ubisoft minden olyan játékosnak visszatéríti a vételárat, aki április 15. és 17. között vásárolta meg az Asssassin's Creed Unityt. Persze azért akadnak feltételek, mivel csak azok jogosultak erre, akik magyar idő szerint 15-én, este 9 után, de még a játék ingyenessé válása előtt vették meg azt a stúdió saját boltjában.

Azt még nem tudni, hogyan téríti vissza a Ubisoft az összeget, de a srácok minden érintettel felveszik a kapcsolatot e-mailben, szóval nem kell külön igényelni a dolgot.

Ti tudtok olyanról, aki pont ebben az időszakban szerezte be a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)