Hirdetés

Assassin's Creed Valhalla és Demon's Souls - ezzel játszunk a hétvégén

|

Folytatjuk ismerkedésünket az új konzolgenerációval, és persze bosszankodunk, amikor nálunk is jelentkeznek a gépek gyermekbetegségei.

Hirdetés

A karácsonyfa alá legfeljebb csak az üres dobozokat toljuk be egy fotó erejéig, ugyanis a gépek kicsomagolva, a kötelező telepítési, frissítési és beállítási körökön átesve várják, hogy megkínáljuk őket játékkollekciónk legújabb tagjaival. Jellemzően a Valhalla - Black Ops Cold War - Demon's Souls triumvirátus bűvkörében él most a szerkesztőség java, de ahogy mindig, úgy most is akadnak kivételek.

Hirdetés

mazur - Demon's Souls, végre-valahára. Nagyon kíváncsi voltam, hogy visszahozza-e a régi vibe-ot, ami miatt beleszerettem a műfajba annak idején (bár akkor még nem "műfaj" volt, csak egy játék), és bármennyire hülyén is hangzik, egyetlen dolog miatt hat idegennek: túl szép, nem az a kopott-komor goth fantasy, amire emlékeztem. De ez legyen a legnagyobb gond, nem igaz?

HP - Éppen feldühített, hogy az Assassin's Creed VRR nélkül még Series X-en is egy screen tearing keltető, és azért ez a nagy generációváltós hangulatban eléggé lelombozó dolog sok más egyéb apró csalódás mellett. Ezzel együtt a játék nagyon szép és élvezetes, de mostanában annyit szerencsétlenkedem a konzollal, mintha PC-m lenne. Márpedig nem ez volt a cél ugyebár.

Paca - Ha jó lenne a Call of Duty: Black Ops Cold War, tutira azt mondanám, hogy pihentető CoD-ozás lesz, de sajnos nem élem annyira a multit, mint a Modern Warfare-ben. Helyette inkább nekivágok az Assassin's Creed Valhallának, hogy valami tényleg next-gen élményben legyen részem, mert Xbox Series X-en gyakorlatilag nincs más, ami hasonló szintet üt meg látványban. 

Csirke - Egyetlen FromSoftware-játék volt idáig, amivel nem kötöttem közelebbi ismeretséget, a PS5-ös verziónak köszönhetően azonban végre a Demon's Souls rondaságaival is össze tudok haverkodni. Az első két bosson már túlvagyok, de hosszú még az út.

Kaci - Hétfőn rajtol a World of Warcraft: Shadowlands, az én karaktereim pedig egyáltalán nincsenek még felkészítve, főleg technikailag. A UI újradizájnolása mondjuk nem annyira játék, mintsem inkább munka, de valakinek ezt is meg kell csinálni.

Szada - Wasteland 3 pörög Xbox Series S-en kifulladásig. A cél az, hogy a lehető legtöbb frakcióval jóban legyek, de gyanítom, hogy a végjáték nem lesz ilyen egyszerű és oldalt kell majd választanom.

Szabi - A hétvégén távol tartom magamat a kontrollertől és helyette inkább egy újabb csapatot kezdek el felkészíteni egy jó kis kalandozásra D&D-ben. Ha esetleg mégis digitális kikapcsolódás után néznék, akkor valószínűleg folytatom a Warcraft 2-t, ami kora ellenére az egyik legjobb RTS, amivel valaha játszottam, így semmiképp nem szeretném félbehagyni.

Gucs - Nem túl gyakran, de azért előfordul, hogy fejest ugrok egy-egy ígéretesnek tűnő horrorjátékba, így hát nemrég meg is vettem a nagy népszerűségnek örvendő Phasmophobiát. A játék már mostani állapotában is simán rá tudja hozni a frászt az emberre, a kooperatív játékmenet pedig kifejezetten szórakoztató, szóval lehetséges, hogy a hétvégén is szakítok egy kis időt a szellemvadászatra.

Kivi - Hosszabb kihagyás után újból visszatérek a Mortal Kombat 11-hez, hogy kipróbáljam az újonnan csatlakozó harcosokat. Rambo is izgalmas, de kevésbé érdekel, mint Rain, akivel szívesen játszottam még az MK9-ben, és persze alig várom, hogy a közönségkedvenc Mileena brutális kombóit végre kipróbálhassam.

Chava - A következő pár napban főként törődésre vágyó cikkek kézirataival foglalkozom, de amint időm engedi, letolok egy-egy küldetést az Ukkon utáni hajszában. Mi tagadás, Jack és a deviant ellenfelek felbukkanása még szórakoztatóbbá tette a Gears Tactics kampányát. Eivornak ellenben várnia kell, talán a jövő héten ilyenkor már megpillanthatja a ködös Albion partjait.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)