Hirdetés

Assassin's Creed Valhalla és DiRT 5 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Leginkább vikingnek és autóversenyzőnek öltözve várjuk, hogy elrepüljön ez a pár nap, és csengessen a futár.

Hirdetés

Mióta megtapasztaltuk, hogy mire képesek az új generációs konzolok, nehezünkre esik visszatérni azokhoz a gépekhez, amelyek az utóbbi néhány évben hűségesen szolgáltak bennünket. Azért még néhány alkalommal bekapcsoljuk őket, mielőtt végleg búcsút vennénk tőlük. Lám, Friedrich Schiller fején találta a szöget, amikor leírta, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet.

Hirdetés

HP - Az első Xbox One tesztkör alatt a DiRT 5 egy olyan vizuális és teljesítménybeli hulladék volt, hogy járt az arcpálma. Persze a megjelenés előtti játék azért veszélyes mutatvány, mert már éppen eldöntenéd, hogy a screen tearing és az fps dropok oltárán elvérző hangulatot el is engeded, aztán jön a Day 1 patch, és varázsütésre megoldódik minden. Nem tökéletes persze még így sem, de a Dirt 5 egy remek casual móka, ami már végre élvezhető is. Pont időben sikerült megmenteni, így már csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem hardcore szimulátort keres.

Paca - Az elmúlt másfél hétben megírtam 5 tesztet, és vár még rám 4 játék, úgyhogy mindenképp ezekkel fogok haladni. A DiRT 5 lesz az első, már Series S-en, aztán majd keddtől Series X-en, mert a One-os változatot nem optimalizálták túl jól.

Csirke - Négy angol királyságot elfoglalni nem könnyű és cseppet sem rövid feladat, még akkor sem, ha az ember egy marcona viking horda élén rohamozza meg a városokat. Kaci livestreamjében már bepillantást nyerhettetek az Assassin's Creed Valhalla legelejébe, hamarosan viszont már a teszt is érkezik, ennek érdekében pedig ezt a hétvégét harci szekercével a kezemben töltöm majd el.

Hunter - Nagyon sűrű hétvége lesz ez, így csak abban reménykedek, hogy akad egy-egy órám, amikor majd mobilról elrendezhetem a World of Warcraft Mission Table dolgaimat, és olvasgathatom tovább a The World of Critical Role-t. A szívem visszavágyik Baldur's Gate-be, és meglehet, hogy ezt a véleményt nem osztja túl sok faerûni, de a magamfajta patkánykergetőnek lenne még ott dolga.

Szabi - Meg kell vallanom, hogy a Hades sokkal jobban magával ragadott, mint azt elsőre gondoltam. A rougelike játékmenetből fakadó, eleinte pár perces menetek a folyamatos fejlődés következtében sokszor hosszú órákra nyúlnak, észre sem veszem, hogy időközben lement a nap. Mindenkinek melegen ajánlom, hogy nézzen bele (viszonylag olcsón beszerezhető), ugyanis az év egyik legütősebb független fejlesztésű játékát dobta össze a Supergiant Games.

Szada - Kisebb kihagyás után folytatom a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice tesztelését, elvégre a csajok nem fűzik be magukat virtuálisan sem. Az első pár óra alapján nem tudott úgy berántani, mint az első rész, de még korai lenne ítéletet mondanom. 

Kivi - Maradok a Dota 2 Diretide módjánál, illetve megpróbálok néhány hétvégi kihívást teljesíteni az NBA 2K21-ben, hogy feloldjak pár szezonális jutalmat.

Chava - A tavasz egyik kellemes meglepetése volt a Gears Tactics, aminek végre elkészült az xboxos változata is. Keddig még csak Xbox One X-en, de már tesztelgetem, hogy milyen változásokat hozott a legfontosabb újdonság, a Jacked mód, amely felturbózott sáskákkal ellensúlyozza, hogy a sokoldalú kis robot, Jack is csatlakozott a csapathoz a maga egyedi képességeivel.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)