Hirdetés

Assault on Dark Athena - Elkészült az első javítás

|

A minap megjelent Assault on Dark Athena első tapasza már meg is érkezett.

Hirdetés

A Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena egy nagyon szimpatikus játék. Egyrészt jófajta FPS, másrészt aki megveszi, az megkapja ajándékba az első rész felújított változatát is.

Nincs azonban rózsa tövis nélkül. Az Assault on Dark Athena elég kemény másolásvédelemmel jött ki, és néhány apróbb bugot is találtak a készítők. A hibák kijavításra kerültek, a másolásvédelem maradt. A patch megtalálható a FileShack szerverein, és többek között javítja az a multiplayeres hibát, amikor nem tudunk egy játékhoz csatlaakozni, ha a host üzenete "blahblah"(nem vicc). Egyelőre csak a PC verzióhoz jött ki a patch, az Xbox 360 tulajoknak sajnos várniuk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)