Hirdetés

Assault on Dark Athena - Gyengélkedő amerikai eladások

|

Visszafogott értékesítési statisztikákkal nyitott Amerikában a Starbreeze fejlesztette The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

Hirdetés

Habár kritikusai kesztyűs kézzel bántak Vin Diesel virtuális inkarnációjával, mégsem sikerült beverekednie magát az NPD áprilisi beszámolójában szereplő legkeresettebb alkotások tízes listájára. Az Assault on Dark Athena kombinált eladásai (PC, Xbox 360 és PlayStation 3 összesítve) leragadtak 100.000 példánynál.

Furcsamód az elemzővállalat munkatársai múlt havi összesített eladásait „megtámogatták” a márciusban gazdára talált példányokkal, annak ellenére, hogy hivatalosan április hetedikén debütált a régióban. Nagy-Britanniában megjelenése hetében a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. majdnem megszerezte a listavezető pozíciót (második helyen robbantott), azonban gyorsan kifulladt és elhagyta a legjobbak társaságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)