Hirdetés

Asus Eee VS NTT 100a - Összehasonlító videó

|

A következő videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk! A teszt kőkemény, nem különben a tesztelő.

Hirdetés

Tessék vigyázni a videóval, kérem, a szerkesztőség több tagja rekeszizomsérvet kapott. Egy lengyel tesztelő kolléga végez el egy szakszerű összehasonlítást. A két főszereplő az "Asus Eee", és az "Nytyityi vánhándrída". Megtudhatjuk, hogy az Asus kütyü ugyan hangosabb, mint az NTT, de ez azért van, mert sokkal nagyobb benne a processzor. Pimasz dolog más ember nyelvtudását kommentálni, ám ha már a világhálóra pakolja fel valaki magánszámát, akkor sajnos ezzel számolnia kell. Nem mehetünk el tehát szó nélkül a lengyel srác hihetetlen nyelvérzéke mellett - sok boldog pillanatot szerzett nekünk - tanárának meg is köszöni a végén az elkövető a rászánt éveket. Sajnos a webcímek közlése még nem nagyon megy angolul, de hála istennek le is van írva, hol találjuk a többi videót.  A tesztkörnyezet nagyon otthonos, főleg az asztalka, de a legjobb talán mégis a Family Frost a háttérben. Még szerencse, hogy az operatőr nem szaladt ki félúton egy jégkrémért...

 

melyviztv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)