Hirdetés

ASUS Rampage III Extreme - Alaplap ez még?

|

Megérkeztek az első képek az ASUS hamarosan megjelenő játékosoknak szánt alaplapjáról, a Rampage III Extreme-ről

Hirdetés

Az ASUS, Republic of Gamers kiadásban megjelenő hardvereiről már tudjuk, hogy teljesítményükben és dizájnjukban is az extremitás szabályait követik, és a folyamatos újításokon áteső Rampage Extreme alaplapok ezt a tulajdonságot még a nevükbe is beemelik. Nyakunkon a Rampage III Extreme!

Az ASUS következő csúcskategóriás és játékos alaplapjáról egyelőre csak a képek érkeztek meg, de ezeket végigböngészve lelki szemeink előtt könnyen feltűnhet majdani borsos ára is. A hűtőbordák merész vonalai mellett 1366-tűs processzorfoglalatot kapunk, amiben például kiválóan érzi magát az Intel Core i7. Az X58-as lapkészletnek és az elegendő foglalatnak köszönhetően akár hat DDR3-mas modult is belepakolhatunk, természetesen triple-channel üzemmódban. Nem hiányozhat a fedélzetről a 6 Gb/s-os sebességre is képes SATA csatlakozók és a legújabb USB 3.0-ás szabvány sem. Az elmaradhatatlan tuninglehetőségről pedig annyit, hogy a beépített Bluetooth-nak köszönhetően akár mobiltelefonunkkal is megpiszkálhatjuk gépünk teljesítményét. Megjelenés még ebben az évben, képek alant!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)