Hirdetés

ASUS Royal Knight - Királyi hűtés

|

Moddingosok választása lehet az ASUS, "Knight" hűtőcsaládjának új tagja, az ASUS Royal Knight.

Hirdetés

Az Asus, Silent Knight II típusú CPU-hűtője piacra dobását követően rövid idő alatt óriási népszerűségre tett szert, ami mind a mai napig törtetlen. A felsőkategóriás, rézalapú, ám mindezidáig egyke „Knight" típusjelzés mára „családdá" bővült, ugyan is előde nyomdokain megérkezett a királyi ASUS Royal Knight.

 
Silent Knight II                    Royal Knight

 

Amin első pillantásra meg fog akadni tekintetünk, az egyedi dizájn. A Royal Knight, a Brit Lovagrend jelképeit alapul véve a korona, a mellvért, a kard és a sas motívumokat is magán viseli. Ebből következik, hogy a termék leginkább a moddingot kedvelő felhasználók körének javallott, hiszen itt már a dizájnért is fizetünk kell, valószínűleg nem is keveset.

 

royalknight-500.jpg

 

A csicsa viszont nem minden! Ha már hűtő, akkor illene valamennyire hűtenie is. A processzortól hat darab heat-pipe vezeti el a hőt a bordákhoz, ahonnan egy 120 mm x 120 mm x 25 mm-es LED-es venti szipkázza azt ki. A proci hőfokának és terheltségének függvényében a PWM technológia segítségével a ventillátor önmaga képes szabályozni fordulatszámát, mely 800 és 1300 RPM közötti értéket vehet fel. Az ASUS Royal Knight a kellemes, 22 dB-es zajszinten üzemel, 4-tűs csatlakozón veszi fel az áramot, és Intel esetében az LGA 775-ös, AMD esetén pedig az AM2, AM2+ és a Socket 1207-es foglalatokat támogatja. A termék ára egyelőre nem ismert.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)