Hirdetés

Asylum - trailer

|

Eddig Argentínáról úgy tudtuk, hogy jól fociznak, isteni a marhahús, amit ott lehet enni, szuperül tangóznak, de kb. ennyi...

Hirdetés

Most kiderült, hogy horror-videójáték témában is ott vannak a szeren.

A Senscape végre fellebbentette a fátylat az eddig "név nélküli project" néven (nem) futó horror kalandjátékáról. Az előzetesek alapján elég félelmetes és ijesztő lesz a Hanwell Mental Institute épületében játszódó kaland, olyan, amilyet még videójátékban senki sem látott.
Augustin Cordes, a népszerű és díjnyertes Scratches designere készítette ezt a programot is, amely tényleg olyannak készül, hogy mindenkit kiverjen a frász, aki játszik vele. " A szép lassan romosodó Hanwell Mental Institute saját életet él" - mondta a designer -" eredeti tervrajzok és hasonló elmegyógyintézetek alapján készítettük el. Minden valószínűség szerint ez minden idők egyik legnagyobb virtuális épülete/struktúrája, amely videójátékokhoz készült - legalábbis a fejlesztők szerint.

Lássuk a játék előzetesét:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)