Hirdetés

Átalakult a Mithis Entertainment

|

A Nexus: The Jupiter Incident című űrstratégiát jegyző hazai székhelyű Mithis Entertainment gyakorlatilag megszűnt, nem sokkal azután, hogy átnevezték Most Wanted Entertainment Kft-re, majd beolvadt a HD Interactive belső fejlesztő stúdiójába. Jelenleg a Joint Task Force című akciójátékon dolgoznak Tátrai Zsolt felügyelete alatt. A Most Wanted Entertainment jelenleg három alegységből áll, mindegyik más területtel foglalkozik: az egyik csak PC-s alkotásokkal, míg a másik kizárólag mobilos játékokkal, a harmadik pedig új technológiákkal. Ez utóbbi főként a jelenlegi és az újgenerációs konzolokra épít. A Joint Task Force a Vivendi Universal Games gondozásában valamikor idén jelenik majd meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)