Hirdetés

ATI Catalyst 10.1 hotfix meghajtó a Mass Effect 2-höz

|

Ezt a hónapot sem ússzák meg hotfix meghajtó nélkül a Radeon VGA-k tulajdonosai. Ezúttal a Mass Effect 2 miatt vált szükségessé a javítás.

Hirdetés

Itt a GSO-n Gyu hírezte ki a legújabb Catalyst eszközillesztőt, testvérlapunk online oldalán pedig jómagam írtam egy rövidke hírt a 10.1-es változatról. Nos, az új meghajtócsomag ma már "réginek" számít, mivel az AMD ismét egy hotfix változatot volt kénytelen kiadni.

A javítás elsősorban azok számára lehet érdekes, akik kettő vagy annál több Radeon HD 2000, 3000, 4000 vagy 5000 vezérlővel rendelkeznek, tehát kihasználják a CrossfireX technológia adta lehetőségeket. A 8.69.3 RC2 számozással megjelentetett illesztőprogram azon, a Mass Effect 2-ben észlelt hibát javítja, mely nem tette elérhetővé az élsimítás beállítását Crossfire rendszer esetében. Egészen idáig persze, az új Catalyst csomag feltelepítése után minden bizonnyal beállítható lesz az élsimítás a játékban.

Aki az eredeti 10.1-es Catalystra vágyik továbbra is, a feljebb látható két hivatkozás valamelyikére kattintson, a bátrabbak pedig az alábbi linkről tölthetik le a 10.1 hotfix meghajtót:

ATI Catalyst 10.1 Hotfix

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)