Hirdetés

ATI for President!

|

Az ATI, egy igen jópofa különlegességet készített, az alig néhány napon belül megrendezésre kerülő QuakeCon résztvevőinek! A játékparty keretein belül bármely játékos arc megvásárolhatja a cég legújabb gyöngyszemének, a Radeon 9700-asnak egy különleges változatát! A QuakeCon Limited Edition RADEON™ 9700 csomag nemcsak egy 9700-as kártyát tartalmaz majd, hanem egy különleges távirányítót is, az ATI REMOTE WONDER™-t! Ez még mindig nem minden. Ha valaki itt veszi meg ezt a kártyát, azonnal tulajdonosa lesz az id Software jelenlegi fejlesztésének, a Doom III-nak (természetesen csak akkor kapja meg az emberke, amikor elkészül a gamma). Mindezért 450 dollárt kell kicsengetni, ami pontosan annyi, amennyibe egy átlagos 9700-as ATI kártya kerül (persze extrák nélkül!). A dolog egyetlen szépséghibája, hogy ez a bizonyos QuakeCon, Texas-ban lesz... így nem valószínű, hogy túl sok hazai arc jut majd hozzá... :(

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)