Hirdetés

ATI hotfix újratöltve

|

A Far Cry 2 az ATI egyik kedvence, hiszen a játék az NVIDIA minden erőfeszítése ellenére támogatja a DirectX 10.1-et.

Hirdetés

A nagy verseny nyertesei persze mi vagyunk, a vásárlók, hiszen a jobbnál jobb grafikus kártyák jóval olcsóbbak lettek mint pár évvel ezelőtt. Az akkor helyzetez képes sokat javult a helyzet, hiszen ma már egy 50.000 forintos kártyával simán lehet játszani minden játékot - megfelelő minőségben. Arról nem is beszélve, hogy a folyamatos driverfrissítések és optimalizációk még több teljesítményt tudnak kicsikarni kártyáinkból. A Far Cry 2 engine ugyan példásan barátságos, azért a gyártók csak segítenek rajtunk kicsit. Az ATI például még a megjelenés előtt közkézre bocsátotta direkt Far Cry 2 alá optimalizált meghajtócsomagját, és úgy tűnik a lelkesedés töretlen, hiszen itt az új verzió, amelynek segítségével még nagyobb sebességre sarkalhatjuk gépünket. A driver amúgy lendít kicsit a Stalker sebességén is, valamint javít egy apró bugot a Brother in Arms-ban is. Letölthető itt.

far_cry_2_pics_22.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)