Hirdetés

ATI - Oblivion HDR és AA támogatással!

|

Egy igen érdekes kis ATI meghajtóra hívta fel a figyelmemet az ATI egy kedves marketinges hölgyeménye. Az itt található kis csomag lehetővé teszi, hogy az R5xx-es ATI chippel szerelt grafikuskártyák tulajdonosai egyidejűleg használják a játékban a HDR és az Anti Aliasing tecnológiákat. Nos, ez egészen addig nem érdekes, amíg azt nem mondom, hogy erre eddig semmilyen kártya nem volt képes. Az NVIDIA még most is keresheti a megoldást, az ATI azonban, egy Chuck nevezetű programozójuknak hála már megtalálta a kiutat. Az egyszerűen csak The Chuck Patch-nek nevezett csomagot azoknak érdemes leszedniük, akiknek kellően erős gépük van a művelet végrehajtásához. Aktiválni egyébként úgy kell az egészet, hogy a játékban ki kell kapcsolni az AA-t, belőni a HDR-t, és a Catalyst-ban pedig engedélyezni kell az AA-t. Pofon egyszerű, nemde? Engem már csak az érdekel, hogy ennek a Chuck-nak, mi köze van Chuck Norris-hoz :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)