Hirdetés

Atlas - késik az Ark: Survival Evolved készítőinek új játéka

|

Szerencsére nem sokat csúszik a korai hozzáférésű változat.

Hirdetés

A Studio Wildcard a The Game Awards 2018-on leplezte le vadonatúj játékát, az Atlast, amely a Sea of Thieves babérjaira szeretne törni, de annál sokkal több lehetőséget szeretne kínálni. Egy nyílt világú kalózos MMO lesz, amelyben többek között hajót építhetünk, PvP csatákban vehetünk részt, fejleszthetjük a karaktereinket, kincseket kereshetünk, erődöket vehetünk be, kereskedőket rabolhatunk ki és hatalmas vízi szörnyekkel is összefuthatunk. 

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint december 13-án jelent volna meg PC-re a korai hozzáférésű verzió, azonban a fejlesztők ismeretlen okokból kifolyólag pár nappal elcsúsztatták a debütálását, így csak december 19-én érkezik meg a Steamre. Az Atlas az Xbox One-t sem hagyja ki, viszont ez a változat csak a jövő év elején várható a Game Preview keretében. Emlékeztetőül itt van a TGA-s trailer újra: 

Ti ki fogjátok próbálni az Ark: Survival Evoled fejlesztőinek újdonságát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)