Hirdetés

Átláthatóbban is követheted a Steam heti megjelenéseit

|

A SteamDB-nek köszönhetően nehezebb lesz lemaradni az új játékokról.

Hirdetés

Akármikor is nézzünk körül a Steam főoldalán, garantáltan mindig szembe jön egy vadonatúj játék - ez legfőképpen akkor szembetűnő, amikor a Valve megejti a szokásos leárazásait, és nem győzzük a fejünket kapkodni a kedvezményes árú játékok listáját böngészve. (A legközelebbi, őszi Steam Sale egyébként várhatóan november 22-től november 29-ig tart majd).

A SteamDB-t készítő Pavel Djundik új megoldása viszont segít abban, hogy nyomon tudjuk követni, milyen címekkel bővül a Valve áruháza, méghozzá a lehető legegyszerűbb módon. 

Hirdetés

A SteamDB-n ugyanis már van egy olyan rész, amely megmutatja, hogy milyen játékok jelennek meg a Steamen hetente. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a honlap felső menüjében az Upcoming fülre kattintani, majd a Calendar menüpontot választani. Itt a közelgő megjelenések havi bontása fogad. Az előképek értelemszerűen az adott nap legfontosabb újdonságára fókuszálnak, de a hétre kattintva megkapjuk a teljes aznapi listát is, szóval előre tájékozódhatunk mindenről. 

Így például emlékeztethetjük magunkat, hogy október 14-én felkerül a Steamre a Scorn, amit 18-án az A Plague Tale: Requiem, 19-én az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, 20-án a Persona 5 Royal, 21-én pedig a Gotham Knights követ, de ebben a hónapban várható még a Victoria 3 is. 

A Steam saját közelgő megjelenések szekciója nem ennyire jól áttekinthető, a SteamDB navigátora kompaktabb, átláthatóbb és kevésbé zsúfolt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)