Hirdetés

Átok ül a The Callisto Protocol fejlesztőin, a teljes játék kiszivárgott

|

Valaki nem bírta kivárni a két nap múlva esedékes premiert, inkább úgy döntött, hogy mindenki örömét elrontja, és szanaszét spoilerezi az év legjobban várt horrorját.

Hirdetés

Nincs szerencséjük a The Callisto Protocol fejlesztőinek, mert mire megjelenik a játék, már nem marad egyetlen váratlan fordulat, egyetlen felfedezendő titok sem, amiről ne rántották volna le a leplet a türelmet még hírből sem ismerő és a titoktartási szerződés megszegésének következményeire fittyet hányó, a nézettségért bármire képes streamerek.

Néhány napja csak a játék első negyedórája szivárgott ki, majd egy mackósabb, mintegy két órát felölelő gameplay is napvilágot látott, és bizony az nyerte volna meg a fogadást, aki úgy tippelt, hogy még nincs vége a The Callisto Protocol kálváriájának. Ma ugyanis a teljes játék kikerült, a startpisztoly eldördülésétől az utolsó bossfightig - fedezte fel az Insider Gaming.

Hirdetés

Ráadásul a Krafton meglehetősen lomhán reagált a történtekre, a végigjátszás órákon át elérhető volt a Twitchen, amit most egyébként is ajánlott elkerülni, mert több streamer is felbátorodott kollégájuk merészsége láttán, és nekiállt élőben közvetíteni, ahogy játszik. Hogy mindennek milyen hatása lehet a Striking Distance sci-fi horrorjának eladásaira, azt lehetetlen megjósolni, a franchise-ban gondolkodó fejlesztők mindössze abban bízhatnak, hogy az esetleges spoilerek nem veszik el a még bizonytalan játékosok kedvét a vásárlástól.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, valamint jelenlegi és előző generációs Xbox konzolokra. 2023 folyamán pedig új küldetéssel, játékmóddal, skinekkel, kivégzésekkel és halálanimációkkal gyarapodik a játék, ám ezekért a plusztartalmakért fizetnünk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)