Hirdetés

Videón a BioShockhoz és a Preyhez hasonlító Atomic Heart játékmenete

|

Volt, aki négy órán keresztül játszhatott vele és videóban mesélt a tapasztalatairól.

Hirdetés

Nagyjából egy éve hallottunk utoljára a Mundfish furcsa játékáról, amelyben egy különleges ügynököt irányítva kell kiderítenünk, hogyan szabadulhattak el az őrült robotok a gyárból. A szovjet-érát megidéző, BioShock-szerű shooter most újra hallatott magáról, méghozzá egy hosszabb videóval. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy egy YouTuber, bizonyos Alexey Makarenko látogatást tett a csapatnál, és amellett, hogy elbeszélgetett a fejlesztőkkel a játékról, négy órát is eltölthetett benne. Összesen öt különböző helyszínt fedezhetett fel (kettő kicsit, kettő nagyot és egy bónuszt), amelyekről ugyanúgy megosztja tapasztalatait, mint az Atomic Heart többi részéről az alábbi videóban. Úgy jellemezte, mint egy immerzív szimulátort shooter és harcrendszerekkel, amelyben vannak puzzle-elemek, fejleszthetőek a fegyverek és a képességek, valamint lehet craftingolni és lootolni is. Makarenko szerint az Atomic Heart olyan érzetet kelt, mintha egy BioShock vagy Prey játék lenne, valamint emlékeztet a Dishonoredre és egy kicsit a Metróra is. Csekkoljátok le, hogy mit mond és mutat (van angol felirat): 

Továbbra sem lehet tudni, hogy mikor fog elkészülni a játék, de mi már nagyon kíváncsiak vagyunk rá. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)