Hirdetés

Atomic Heart, Hogwarts Legacy és Like a Dragon: Ishin! - ezzel játszunk a hétvégén

|

Még kitartanak a régi és nem is olyan régi kedvencek, de azért már elkezdtünk kacsintgatni az újdonságok felé.

Hirdetés

Szerkesztőségünkből néhányan már be is fejezték a Hogwarts Legacy történetét, ezért aki nem érzi szükségét, hogy az összes tételt kipipálja a feladatlistán, továbbá megszerezze az achievementek, illetve trófeák mindegyikét, olyan hosszútávú élményekhez tér vissza, mint a League of Legends, a Sea of Thieves vagy épp a tavalyi Modern Warfare II multija. De mint alant láthatjátok, a Mundfish frissen megjelent "BioShock-klónjának" is sikerült felkeltenie többünk érdeklődését, így meg sem állunk a Szovjetunió dicsőséges alternatív múltjába. Illetve ha már szóba került a történelem, akkor a Yakuza, pardon, a Like a Dragon széria legújabb felvonásáról sem feledkezhetünk meg.

HP - A ruszki BioShock, vagyis az Atomic Heart igen izgalmasnak tűnik, mindenképpen teszek vele egy próbát, de még messze a Hogwarts Legacy vége, mert minden utolsó bokornál elidőzünk családilag, hogy milyen apróságot lehet felfedezni, kilootolni. Ezt a részét imádom, de még mindig nagyon zavar, hogy csak egydimenziós karakterekkel teli safe place az egész világ.

Paca - Nagyjából 20 VR-játék vár még arra, hogy belekóstoljak a PlayStation VR2-vel - van, amit 40 perc végigjátszani, de olyan is, amibe 10 órát lehet süllyeszteni. Ezeket ízlelgetem, aztán meglátjuk, melyik ragad majd meg - az biztos, hogy pár sort mindegyikről olvashattok majd a GameStaron.

Csirke - Lenyomtam a Wo Long: Fallen Dynasty demóját, és nagyon várom már, hogy a teljes verziónak is neki tudjak esni. Addig azonban hátra van még a Like a Dragon: Ishin!, a hétvégén biztosan ezt a játékot fogom tovább nyúzni, hogy mielőbb olvashassátok róla a tesztet. 

Hirdetés

Szada - Azóta kíváncsian vártam az Atomic Heartot, hogy bejelentették, és most végre megérkezett, így nem is lehet kérdés, hogy mibe fogok belekóstolni a hétvégén a Game Passon keresztül. 

Zs - Nálam természetesen továbbra is kitart a Hogwarts Legacy. Szügyig vagyok a sztoriban, egy zsupszkulcsnál is nagyobb lendülettel visz a varázslós láz, momentán el sem tudom képzelni, mi mással játszanék helyette. Talán a poén kedvéért adnék egy esélyt az xboxos Age of Empires II: Definitive Editionnek, de szerintem nincs olyan idővonal, amelyiken meg tudnám szokni a kontrolleres irányítást. 

Kivi - A shootereknél maradok ezen a hétvégén is, a Modern Warfare II multiplayer mellett kipróbálom az Atomic Heartot. Nagyon megfogott az eddig látottak alapján a látványvilág, de végre belevethetem magam a játékmenetbe és a történetbe is.

Hunter - Mindenki legnagyobb meglepetésére a Final Fantasy XIV kasztjaimat fogom szintezni, mert még mindig nem tartok sehol. A célom az, hogy mindent felhúzzak LVL90-re, ami fájdalmasan unalmas utazás lesz, de a végén meglesz az a jutalmam, hogy semmit nem tudok majd kezdeni magammal. Ilyen az MMORPG-játékosok életét meghatározó örök körforgás.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

MattMadzz - A hétvégén egy kedves barátom, aki egyébként állandó résztvevője volt az évenként összejövő baráti lan partynknak is, Svájcba költözik, hogy rosszabb élete legyen. Szóval szombaton leugrunk még utoljára teljes létszámban a Balatonra, ahol mindig összejött a társaság, és letolunk még néhány LoL és/vagy Sea of Thieves kört. Ezen kívül, ha esetleg lesz néhány unalmas pillanatom, biztosan kipróbálom az Atomic Heartot is.

Chava - Ambivalens érzéseim vannak az Atomic Hearttal kapcsolatban: az eddig látottak alapján érdekesnek találom a miliőt, de harc már nem tűnik annyira meggyőzőnek. Kész szerencse, hogy bekerült a Game Passba, mert így anélkül próbálhatom ki, hogy kockáztatnék több mint húszezer forintot. Aztán ha megtetszik, jöhet a gyűjteménybe, ha meg nem, továbblapozok és keresek valami mást.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)